Atentie la RADAR !

Politistii rutieri din Capitala vor fi de luni pana duminica pe principalele artere din Bucuresti, pentru prinderea soferilor care depasesc viteza legala.

Atentie, vanatoare de vitezomani in Capitala!

 

Actiunea “Speed Operation” este desfasurata de politistii rutieri din Capitala, in perioada 22-28 august, sub egida Tispol si vizeaza protejarea participantilor la trafic, reducerea numarului accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive si asigurarea unui climat de siguranta rutiera. “Speed Operation” se va desfasura pe principalele artere din Capitala, au declarat, luni, reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.
Organizatia Tispol a fost infiintata de fortele de politie rutiera din Europa, in scopul perfectionarii modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a numarului de victime in urma accidentelor. Tispol si fortele de politie rutiera din Europa actioneaza impreuna pentru reducerea costurilor societatii, cauzate de cei peste 39.000 morti si 3,5 milioane de raniti inregistrati anual pe drumurile Uniunii Europene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s